Do your Buzzwords convert?

Disruption, Omnichannel, Big Data, AR, and AI are some of the most used buzzwords within e-commerce 2017. Buzzwords are everywhere in the competitive world of e-commerce. Buzzwords can indeed be valuable but incorrect usage, deteriorates them and they begin to lose all meaning.

Nevertheless, when understood and used effectively, AI is a powerful tool that can help your online business flourish.

So how to do this?

Meet us at FDIHs Konverteringsdagen 2017 to be inspired and get a grasp of what AI is and what it is not. And how Raptor/Personalization can optimize your business and help you achieve higher conversion rates.

Konvertere dine Buzzwords?

Disruption, Omnichannel, Big Data, AR, og AI er nogle af du mest brugte buzzwords indenfor e-handel 2017. Det flyder med buzzwords i den konkurrence præget verden af e-handel og en forkert anvendelse forringer dem og de mister langsomt deres betydning.

Buzzwords kan bestemt også være værdifulde hvis man forstår og bruger dem effektivt. AI har stort potentiale og kan få din virksomhed til at blomstre.

Så hvordan skal man gøre det?

Mød os til FDIH’s konverteringsdagen 2017, bliv inspireret og få en bedre forståelse af hvad AI er og hvordan det kan hjælpe dig. Hør hvordan Raptor kan optimere din virksomhed og øge din konverteringsrate.

Information
Program
SIGN UP