See you there?

We hope to see you at Ehandelsdagen on February the 8th. A day dedicated to e-commerce with no less than 12 speaks about email marketing, search engine optimization, AdWords, conversion rate optimization, affiliate marketing, Facebook Ads and more.

Ehandelsdagen is an event made for e-commerce businesses. The team behind the event is Dennis Drejer, Rito.dk, Søren Sieg Jensen, Cykelpartner.dk and Lise Korsgaard, Subziter.dk.

Our services can help you strengthen your business by optimizing sales, improving product selection and providing recommendations that match your customers’ preferences.

Do you want to know more about how our services can help you strengthen your business by optimizing sales, improving product selection and providing recommendations that match your customers’ preferences?

If so, you would like to pre-book a meeting with us on the day, please email us at:

mat@raptor.dk

We look forward to seeing you!

Ses vi?

Vi håber vi ses til E-handelsdagen den 8. februar 2018. En dag dedikeret til e-handel med ikke mindre en 12 skarpe oplæg om e-mailmarkedsføring, søgemaskineoptimering, AdWords, koverteringsoptimering, affiliate marketing, facebook annoncering og meget andet.

Ehandelsdagen er et event skabt af e-købmænd for e-købmænd. Holdet bag arrangementet er Dennis Drejer fra Rito.dk, Søren Sieg Jensen fra Cykelpartner.dk og Lise Korsgaard fra Subziter.dk.

Uanset om du er overbevist eller står med overvejelser omkring personlig rekommandering, så kan Raptor hjælpe dig og din virksomhed til at blive klogere på dine kunder.

Du kan allerede nu pre-booke et møde med os på dagen.

Send en email til:

mat@raptor.dk

Vi glæder os til at se dig!

REQUEST DEMO
SCHEDULE A MEETING
EVENTS
[fusion_countdown countdown_end=”2018-02-08 08.30.00″ timezone=”user_time” show_weeks=”no” background_color=”” background_image=”https://www.raptorsmartadvisor.com/wp-content/uploads/2016/11/bg_white_2.jpg” background_repeat=”” background_position=”” border_radius=”5px” counter_box_color=”#8a135d” counter_text_color=”#ffffff” heading_text=”EHANDELSDAGEN 2018″ heading_text_color=”#8a135d” subheading_text=”Conference Countdown” subheading_text_color=”#bcb832″ link_text=”” link_text_color=”” link_url=”” link_target=”_self” class=”” id=””][/fusion_countdown]