Meet us at E-handel Danmark 2018 in Aarhus

This year FDIH invites you to a day all about e-commerce at Hermans Kulturhus in Tivoli Friheden, Aarhus.

A selection of Denmarks most prominent experts will be there to give you insights on Artificial Intelligence, Shared Economy, and Export. Ann-Louise Aasted, Luksusbaby A/S, Søren Kipling, eshoes.dk and Tonny Christian Greiner, Dynamicweb is just some of the speakers you can experience during the day.

Raptor has been helping e-commerce businesses increase their online revenue for more than 9 years. If you want to know how – Feel free to drop by our stand #7, to discuss the opportunities that await your business. Be inspired by new ideas on how to increase business growth, expand into new markets and how to retain customers.

We look forward to seeing you!

Mød os til E-handel Danmark 2018 i Aarhus

I år inviterer FDIH igen til en dag i E-handelens navn, i de skønne omgivelser ved Hermans Kulturhus i Tivoli Friheden, Aarhus.

En række af Danmarks fremmeste eksperter vil dele ud af deres erfaringer og viden om blandt andet, Kunstig Intelligence (AI), deleøkonomi og eksport. Du kan blandt andre opleve Ann-Louise Aasted, Luksusbaby A/S, Søren Kipling, eshoes.dk og Tonny Christian Greiner, Dynamicweb.

Hos Raptor har vi gennem 9 år hjulpet e-commerce virksomheder med at øge onlineomsætningen, og hvis du vil vide hvordan, er du meget velkommen til at kigge forbi stand #7 til en uforpligtende snak, omkring hvad vi kan gøre for lige netop din virksomhed. Kom og bliv inspireret og få nye idéer til hvordan du kan, vækste din virksomhed, ekspandere til nye markeder og få gode råd til hvordan du fastholder dine kunder.

Du kan allerede nu pre-booke et møde med os på dagen.

Vi glæder os til at se dig!

SCHEDULE A MEETING
REQUEST DEMO
EVENTS