We are proud to be nominated for “Best E-commerce Tool” at FDIH E-commerce Awards 2018.

We are thrilled to be nominated. We are among 20 other nominees, who all deserve to be nominated. To be totally honest, we kind of already knew that we do make a difference for Danish e-commerce, we see this as a major commendation, that our partners and customers have nominated us. It is a great pleasure for us and with both some pride and humility that we on a daily basis are able to work with some of the most prominent and ambitious clients and partners within e-commerce. We make e-commerce more personal and relevant, and we create value for both customers and shareholders.

#FDIH #ehandelsprisen #ecommerceaward

Vi er stolte over at være indstillet til FDIH E-handelsprisen 2018, og denne gang i kategorien ”Bedste e-handelsværktøj”.

Det er helt fantastisk at være indstillet. Vi er blandt 20 indstillede, som alle fortjener en plads i feltet. Selvom vi jo også har et klart indtryk af, at vi gør en forskel for dansk e-handel, er det en stor ros, at partnere og kunder har indstillet os. Det er for os en glæde og med en stor portion stolthed og ydmyghed, at vi dagligt, kan arbejde sammen med de førende og mest innovative kunder og partnere indenfor e-handel. Vi gør e-handel mere personligt og relevant, og skaber værdi for både kunde og virksomhed.

#FDIH #ehandelsprisen #ecommerceaward

E-commerce Awards 2018
Categories
SIGNUP

[fusion_countdown countdown_end=”2018-05-24 16.30.00″ timezone=”user_time” show_weeks=”no” background_color=”” background_image=”https://www.raptorsmartadvisor.com/wp-content/uploads/2016/11/bg_white_2.jpg” background_repeat=”” background_position=”” border_radius=”5px” counter_box_color=”#8a135d” counter_text_color=”#ffffff” heading_text=”FDIH E-HANDEL DENMARK 2018″ heading_text_color=”#8a135d” subheading_text=”Award Show Countdown” subheading_text_color=”#bcb832″ link_text=”” link_text_color=”” link_url=”” link_target=”_self” class=”” id=””][/fusion_countdown]