Raptor is in the TOP 5 at the FDIH E-Commerce Awards 2018

We just received some fantastic news, and we are excited to announce that Raptor is among the final five candidates in the category for “Best E-Commerce Tool” at the E-Commerce Awards 2018.

We think it’s a clear indication that Raptor is making a difference in Danish E-Commerce along with our valued partners. We would like to take this opportunity to thank everyone who vouched for us. It is a great honor and a vote of confidence from the people we do business with on a day-to-day basis. This position reaffirms us in our goal of shaping E-Commerce in a personal and relevant manner, which creates value for both customer and company.

#FDIH #ehandelsprisen #ecommerceaward #danishecommerce #award

Raptor er igen i TOP-5 til FDIH E-handelsprisen 2018

Vi har svært ved at få armene ned efter den besked, vi for kort tid siden modtog fra FDIH. Raptor er blandt de 5 finalister i kategorien ”Bedste e-handelsværktøj” til E-handelsprisen.

Det er helt fantastisk at vi nu for anden år i træk er blandt finalisterne og det er en klar indikation på, at vi sammen med vores partnere gør en mærkbar forskel for dansk e-handel. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til de mange, der har peget på os. Det er en stor ære og tillidserklæring fra de personer, vi til dagligt arbejder sammen med. Det bekræfter os i vores mål om at gøre e-handel personlig og relevant, så det skaber værdi for både kunde og virksomhed.

#FDIH #ehandelsprisen #ecommerceaward #danishecommerce #award

E-commerce Awards 2018
Nominees