PRESS RELEASE

New Chairman of the Board at Raptor Services A/S!

Former CEO of eBay Denmark and current Executive Vice President at Nordjyske Medier A/S – one of the largest Media Companies in Denmark – Claus Hovge Andersen joins Raptor Services A/S as new Chairman of the Board.

Since the founding of Raptor Services A/S in 2013, the company has experienced a great demand for its behavioral personalization software and today Raptor Services A/S support more than 800 customers in 45 countries.

Kenneth Boll, CEO and Partner in Raptor Services A/S, says: In the summer of 2016 the ownership put up several milestones towards fall 2017 with the focus of being able to constantly meet the demand from new customers, and, equally important, to continue delivering the highest quality and the best service to our existing customers.

He continues:

One of the many milestones in 2016 was to include a professional board of directors to support the daily management. This was easier said than done as the list of competencies for the candidates was large, including, first and foremost, the competencies and values of a new chairman.

One of the most important requirements is less of a competence and more of a value proposition focusing on always putting the Customer first. Before we can make ourselves understood, we always need to understand our customers’ business needs, including the opportunities they have. It is our responsibility to always ensure our customers receive value from working with us. This is the main DNA of our organization from technology to sales – and is naturally a value that needs to be deeply anchored with a new chairman of the board.

Claus Hovge Andersen takes over: I have been following Raptor for a long period as I know two of the owners from previous work. Raptor provides a software that makes a significant difference on the ROI for e-commerce. It’s a must-have in modern e-commerce. At the same time, it asks a lot of the supplier in terms of handling high complexity in data, quality and scalability when working with high volume international customers. And of course, it is important not to forget that personalization is the handling of sensitive data, and it is important to undertake investments in securing data externally and internally. Investments that will only increase with the new GDPR regulation in the EU effective in May 2018. At Raptor we are already compliant with the new GDPR standards and have made significant investments in the organization. This is why we are now able to accelerate growth even more in the years to come.

On the appointment of Claus Hovge Andersen as new Chairman, Kenneth Boll elaborates: First and foremost, he possesses broad experience from executive positions in large IT- and Media Companies that we can learn from at Raptor Services A/S. With Claus, we have found a Chairman that can take us to the next level. He is uncompromising in our core values, he is an excellent communicator and he possesses that special ability to review complex business issues and translate them into valuable solutions for the benefit of our organization and Customers.

PRESSEMEDDELELSE

Ny bestyrelsesformand i Raptor Services A/S!

Tidligere CEO i eBay Danmark (Den Blå Avis A/S) og nuværende koncerndirektør i Nordjyske Medier A/S, Claus Hovge Andersen, indtræder som ny bestyrelsesformand i Raptor Services A/S.

Raptor Services A/S har siden stiftelsen i 2013, oplevet stor efterspørgsel på adfærdstyrende personalisering og leverer i dag løsninger til mere end 800 kunder, i 45 lande.

Kenneth Boll, CEO og Partner i Raptor Services A/S, udtaler: ”I sommeren 2016 satte vi os en række delmål, der frem mod efteråret 2017, skulle gøre os i stand til at håndtere stadig flere nye kunder, og vigtigst af alt, fortsat at levere en excellent kvalitet og service, til alle vores eksisterende kunder.” Og han fortsætter.

”Et af de mange delmål vi i ejerkredsen satte i sommeren 2016, var etableringen af en professionel bestyrelse til at supplere og styrke den daglige ledelse. Det var lettere sagt end gjort. Vi havde mange krav til de rette kandidater, og herunder, først og fremmest, til vores nye formand.

Ét af de alt overskyggende krav er vores værdisæt om altid, at sætte kunden først. Før vi kan gøre os forståelige, er det vigtigt at vi først forstår de forretningsmæssige behov, der er hos kunderne i dag – og ikke mindst hvilke muligheder de står overfor. Det er vores opgave, altid at bekræfte kunderne i, at vi er den helt rigtige partner på deres rejse. Det skal skinne igennem hos alle i organisationen fra udvikling til salg – og det skal naturligt også være dybt forankret hos en ny bestyrelsesformand”, slutter Kenneth Boll.

Claus Hovge Andersen supplerer. ”Jeg har længe fulgt Raptor fra sidelinjen, og kender flere af ejerne fra tidligere. De leverer en software, der gør en økonomisk forskel for ecommerce i dag. Det er et must-have, men stiller samtidig store krav til leverandøren. Krav som relaterer sig til datakompleksitet, produktinnovation og skalerbarhed i volumen for at kunne håndtere flere internationale kunder, såvel som eksisterende kunders vækst. Og så handler personalisering i den grad, om at kunne håndtere personfølsomme data og ikke mindst den kommende GDPR, i maj 2018. Det har vi styr på i Raptor, og derfor sætter vi nu yderligere fart på væksten”.

Om valget af Claus Hovge Andersen som ny bestyrelsesformand, uddyber Kenneth Boll. ”Først og fremmest besidder Claus stor erfaring fra topposter i store IT- og Medievirksomheder, som vi kan få gavn af i Raptor. I Claus har vi fundet den helt rette formand til at løfte os op på næste niveau. Claus er kompromisløs i vores værdisæt, han er en fantastisk kommunikator, og så besidder han en særlig evne til at gennemskue forretningsmæssige problemstillinger og omsætte dem til værdiskabende løsninger til gavn for medarbejdere og for kunder”, slutter Kenneth Boll.

Contact:

Kenneth Boll

CEO
Email: keb@raptor.dk
Phone: (+45) 20 266 594

Claus Hovge Andersen

Chairman of the board
Email: claus.h.andersen@gmail.com
Phone: (+45) 21 732 728